Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Selebriti

“Bukan Penyanyi Tapi Nak Menyanyi?”- Persembahan Dikritik Netizen, Harith Zazman Tetap Positif

Chill lah guys…

Published

on

Persembahan penyanyi baharu yang semakin meningkat naik, iaitu Harith Zazman di Konsert Lazada 11:11 Super Show yang ditayangkan secara langsung di kaca TV baru-baru ini menarik perhatian ramai.

Ini kerana beliau bukanlah seorang penyanyi tetapi tampil berani menyanyikan lagu Cute, Stop Lah Being So Cute dihadapan jutaan penonton di rumah secara live. 

Seperti kebanyakan penyanyi lain, Harith juga menerima kritikan hebat mengenai suaranya yang dikatakan autotune dan perlukan latihan yang lebih.

Tidak mahu mengambil hati, Harith dilihat tetap positif dan memberitahu bahawa beliau sedang mengikuti kelas vokal untuk memperbaiki teknik nyanyian dan persembahannya.

Dulu tular kereta kabel, sekarang dah jadi penyanyi'

“Sebenarnya saya masuk industri ni sebab nak buat muzik bukan nak jual suara saya. Pada asalnya saya bukanlah penyanyi dan masih belajar malah saya sendiri sedang mengikuti kelas vokal” – kata Harith

Disebalik kritikan netizen, ada juga yang berpendapat Harith sudah menunjukkan usaha yang baik dan mendoakan supaya penyanyi lagu Cute itu terus sukses.

Dalam pada itu, Harith juga berharap supaya mereka di luar sana terima kekurangan dirinya dan berjanji akan berusaha lebih baik di masa akan datang.

You got this Harith, good luck!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest