Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Selebriti

Dafi Sambut Ulangtahun Ke 32, Menteri Pertahanan Pun Join Celebrate Sekali!

Awhhhh

Published

on

Baru-baru ini penyanyi dan bekas pengacara, Gadaffi Ismail Sabri atau lebih dikenali sebagai Dafi yang juga merupakan anak lelaki kepada Menteri Pertahanan, YB Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob telah menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-32.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dafi Ismail Sabri (@dafiismailsabri)

Video dan foto itu dimuat naik di laman Instagram miliknya dengan kapsyen ringkas,

“Birthday Celebration for me & @shelliess”

Melihat di dalam video berkenaan, ulangtahun kelahirannya disambut secara sederhana bersama keluarga dan Dafi dilihat turut meluahkan rasa syukur dan terharu dengan doa dan ucapan yang diterima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dafi Ismail Sabri (@dafiismailsabri)

“Thank you so much for all of the birthday wishes, sekejap je kan, tetiba dah 32 dah umur. I guess it’s just a part of life and everyone is getting older, and i’m fine with that and very thankful sebab masih diberikan ruang untuk hidup dan bernafas kat dunia ni”

“Terimakasih untuk doa doa yang baik korang berikan kepada saya, saya doakan benda-benda baik yang korang doakan dekat saya tu terjadi balik dekat korang”

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet dan rakan artis turut sama mengucapkan selamat hari jadi buat beliau!

Happy Birthday dari kami di Hot FM!

 

Baca artikel sebelum ini : “Macam Lain Je Sakit Ke?” Video TikTok Dafi Nampak Kurus Buat Netizen Bimbang

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest