Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Selebriti

Dah Dapat Green Light, Shila Rusli Restu Hubungan Elisya Sandha Dengan Anaknya

So sweet!

Published

on

Sekarang ni memang tengah musim bunga-bunga cinta kan?

Ramai nampaknya selebriti tempatan kita sedang menjalin cinta, mungkin tak lama lagi bakal ke jinjang pelamin pula?

Terbaharu, pelakon Elisya Sandha kini nampaknya dah dapat ‘green light’ daripada mem besar, Sheila Rusli ya.

Pada 6 Oktober lalu, anak lelaki Sheila iaitu Uzair Haqimy telah memuat naik gambar Elisya sedang memasak di rumah sambil diperhatikan oleh Sheila sendiri.

When my mom sent me this picture while i was out working, i knew i won life.

Twit berkenaan telah mendapat perhatian ramai dan pada masa yang sama ramai yang memuji bakat terpendam Elisya.

Mesti nervous kan nak masak, maklum la bakal mak mertua tu dah la pandai masak.

Lepas ni boleh la buat rancangan memasak sama-sama nampaknya.

Semoga semuanya dipermudahkan ya.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest