Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Onz

Deen Hot FM Hadiahkan Isteri Cincin Yang Diidam Sejak Lebih 4 Tahun Lalu

Akhirnya dapat juga, yeay!

Published

on

Pendengar setia Hot FM semestinya mengenali penyampai Nordin atau lebih terkenal dengan panggilan Deen.

Pada 2 Disember 2020, Deen telah memuat naik satu video di Instagram yang berkongsi detik isterinya, Wada membuka hadiah sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ke-4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by deen (@deen_hotfm)

Melalui caption:- 

“Inilah dia perangai sebenar @misswada ye, orang utara kata suka dok terenyeh-renyeh. Sebenarnya, dari sebelum bertunang, memang dia dah aim nak cincin ni (kawan-kawan rapat dia taw la). Tapi, sorry sayang waktu merisik u tak dapat, waktu tunang pun tak dapat & waktu kahwin pun tak dapat jugak. Sengaja i simpan nak bagi waktu ulangtahun ke-4 perkahwinan kita 😝 i love so much, semoga ikatan perkahwinan ini terus kuat & utuh. Doakan kami ye”

Menurut Deen, cincin yang dihadiahkan adalah cincin idaman yang diinginkan isterinya sejak mereka belum bertunang lagi, iaitu sudah lebih 4 tahun lalu.

So sweet la Deen!

Berdasarkan video, jelas terpancar kegembiraan pada wajah Wada.

Kami di Hot FM ingin ucapkan happy anniversary buat Deen dan Wada!

 

Sumber: Instagram Deen Hot FM

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest