Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Onz

Demi Menunggu Adik Tersayang Bersalin, Ayda Jebat Sanggup Tangguhkan Honeymoon!

Caring betul Ayda ni rupanya….

Published

on

Tahniah diucapkan buat pasangan merpati sejoli yang baru sahaja melangsungkan pernikahan pada awal tahun baru 1 Januari 2021 bermas kahwin kan seutas rantai berlian.

Di dalam kegembiraan, Ayda turut berkongsikan foto-foto di majlis pernikahannya di laman Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

Akan tetapi apa yang menarik perhatian adalah kapsyen yang ditulis oleh Ayda :

“My lil sister tak dapat attend my wedding because sedang tunggu hari untuk bersalin, so here we go. My lil brother @danialjebat videocall dia and sempat snap! A day before, Baby call me and nangis teruk sedih tak dapat tengok kakak nikah + a few people yang penting in my life tak dapat datang. Don’t be sad guys, I’ll see you soon. Kakak tak pergi honeymoon dulu because of you baby. Haha! Selamat aku. 🤣😜 #MyWuvvYangNangisPulak

Next Photo :

Masa nikah tu Mymom punya nangis lebih macam dia pulak yang kahwin. Haha! Awak ni cute tau ma. Thank you for everything you’ve done for me. I love you forever and ever. Mama pesan ‘Belajar masak tau kak. Okay Nabil goodluck!’ haha! Goodluck tu maybe takut menantu dia kelaparan kot. 🤣”

Menurut penyanyi bersuara lunak itu, adik perempuannya tidak dapat hadir ke hari pernikahannya kerana sedang menunggu hari untuk bersalin, jadi mereka hanya membuat panggilan video pada hari kejadian.

Dalam pada itu, Ayda turut mendedahkan bahawa beliau sanggup untuk tidak pergi berbulan madu kerana mahu menunggu hari bersalin adiknya itu. Awh!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabira Jebat (@sabirajebat)

Meninjau di ruangan Instagram adik kepada Ayda iaitu Sabira jebat, beliau turut memuat naik foto yang sama dengan kapsyen yang menyentuh hati.

“See you soon Mommy Dada, @aydajebat ! #BabyIS cant wait to pop out and see you guys! Lepas kita deliver awak pergi honeymoon with Uncle Bil @nabilmahir ! Hahaha! Even tak dapat attend on your big day, even kita sedih, but i am so happy when i see you happy! Semoga boleh bagi kami 13 anak buah 😂❤️#BilAydaJatuhCinta”

Tahniah diucapkan sekali lagi buat Ayda dan Nabil! Semoga ikatan yang dibina kekal hingga ke syurga.

Sumber : Instagram Ayda Jebat

 

Baca artikel sebelum ini : Sah! Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Sudah Bergelar Suami Isteri Pada Hari Pertama 2021

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest