Connect with us
Hot Selebriti

Onz

Fattah Amin, Nur Fazura Pilih Nama Nur Fatima Aisya

Tak sabar nak tengok video full…

Published

on

Saat yang ditunggu-tunggu, kini tanda tanya mengenai nama puteri sulung pasangan Fattah Amin dan Fazura sudah diketahui.

Wajah secantik nama, Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah menjadi pilihan pasangan ini.

Puteri sulung mereka yang kini sudah berusia seminggu itu kelihatan comel walaupun hanya separuh wajahnya ditunjukkan kepada umum menerusi Instagram Fattzuralovelife.

View this post on Instagram

Assalamualaikum and happy Friday to everyone. It has been seven days since I was born on last Friday, 2nd October 2020. My name is Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah. I am now officially one week older but my parents believe that I am still too young for the world to see me. However, I know so many people are constantly making duas for me, I am indeed very blessed. I want to say Thank you so much and I hope to see you all soon when my Daddy and Mommy think I’m ready 🙂 MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo 💗 Assalamualaikum. Hari ni genap tujuh hari saya dilahirkan pada hari Jumaat, 2hb Oktober 2020. Nama saya ialah Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah. Fatima dah berusia seminggu hari ni tapi Daddy and Mommy kata Fatima masih muda sangat lagi untuk media sosial. Tapi Fatima tahu, ramai yang selalu doakan Fatima. Fatima syukur sangat pada Aunties and Uncles semua. Terima kasih! Fatima pun tak sabar nak jumpa semua bila Daddy dan Mommy fikir Fatima dah bersedia! MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo 💗

A post shared by Fattah Fazura (@fattzuralovelife) on

Pada masa yang sama, mereka turut memohon doa daripada semua peminat.

Untuk video seterusnya dan berita lanjut, nantikan bakal menyusul tidak lama lagi…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest