Connect with us
Geng Pagi Hot

Selebriti

Gelagat Jadi Penyampai Berita Buat Netizen Tak Keruan, Ramai Puji Amira Othman Berbakat!

Multitalented sis ni…

Published

on

Setiap individu mempunyai impian dan cita-cita masing-masing. Sama seperti penyanyi, pengacara dan pelakon wanita, Nadia Amira Othman atau lebih mesra dengan panggilan Amira Othman.

Beliau sebelum ini memiliki hasrat untuk menjadi seorang penyampai berita, tetapi nampaknya belum kesampaian.

Namun perkara itu tidak menghalangnya untuk terus mencuba kerana baru-baru ini, Amira telah memuat naik satu video dirinya cuba menyampaikan berita di akaun sosial TikTok @amiraothmanofficial miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @amiraaothman

Menulis di kapsyen :

“Hahahaha susah bethol ye screen dia laju nya!! But i’ve always been dreaming of being a news presenter😛 belum kesampaian sbb tak berani. Takpelah kat tiktok pun jadilahhh! 🤣😂😂 tersasul2!!😂”

Menurut penyanyi berwajah manis itu, bukan mudah untuk menyampaikan berita, walaupun cuma screen test!

Meninjau ke ruangan komen Instagram penyanyi berkenaan, ramai yang memuji kemerduan suara beliau, siap ada yang mengusik mahu tengok berita hari-hari kalau Amira yang menyampaikan. Amboi!

Alahai, min pun nak join tengok berita juga lah kalau Amira yang baca. Eh!

Sumber: Instagram Amira Othman

Baca artikel berkaitan: Amira Othman Jatuh Sakit, Terlantar Di Hospital

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest