Connect with us
Hot Selebriti

Selebriti

“Hari Ni Last Day Kerja,” Shuib Sedih Tinggalkan Konti

Nak pergi mana tu..

Published

on

“Muzik paling hangat, Hot FM!”

Mesti ramai yang familiar, hafal ataupun selalu dengar tagline radio kegemaran ramai ni kan?

Radio yang kini dibarisi Fizie, Shuk, Shuib, Deen, Haziq dan Zetty terus hangat di hati peminat walaupun Malaysia kini sedang berusaha untuk melawan serta memutuskan rantaian wabak COVID-19.

Selain cuba untuk menghiburkan, penyampai radio turut bertugas dalam memberi saranan ataupun nasihat yang berguna buat pendengar terutamanya dalam keadaan yang tidak mengizinkan ketika ini.

Baru-baru ini, pelawak Shuib yang juga salah seorang penyampai radio segmen Geng Pagi Hot (GPH) telah memuat naik satu foto di laman Instagram miliknya dengan memberi bayangan bakal meninggalkan konti:-

Last day keje di konti Hot FM, besok dah work from home,” tulisnya

Rupanya gambar berkenaan bukanlah petanda untuk suami kepada penyanyi Siti Sarah itu untuk meninggalkan radio berkenaan, sebaliknya mengikut saranan kerajaan untuk bekerja dari rumah.

Sebelum ini pada 20 Oktober 2020, terdapat berita di mana pekerja di peringkat pengurusan dan pengawasan dalam sektor awam dan swasta di Kuala Lumpur, Putrajaya, Labuan, Selangor dan Sabah telah diarah bekerja dari rumah berkuat kuasa 22 Oktober.

Keputusan berkenaan dibuat menerusi Sidang Khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) atas nasihat Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk mengurangkan pergerakan pekerja bagi mengekang penularan COVID-19.

Apa-apa pun stay safe and healthy guys!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest