Connect with us
Hot Selebriti

Selebriti

Ini 4 Koleksi Cover ‘4Dara’, No. 4 Paling Pecah Perut!

Elly Mazlein ni memang kelakar lah!

Published

on

Siapa yang layan drama Kampung People mesti kenal Mona, watak yang dibawa oleh Elly Mazlein.

Rata-rata penonton drama ini pasti meminati watak Mona yang selamba dan masuk air ini.

Anda ingat tak scene Mona nyanyi lagu 4 Dara bersama dengan ibunya Bonda Dona?

Haa, kali ini Elly telah nyanyikan semula lagu tersebut di Instagram miliknya untuk tontonan peminat serta mencabar pengikutnya untuk menyahut cabaran bagi menyanyi lagu tersebut dengan mengikut gayanya.

Disebabkan cover yang dibuat oleh Elly itu mendapat sambutan ramai, kami nak share dengan anda beberapa koleksi cover yang dibuat oleh selebriti tempatan.

Geram je tengok Sarancak tu ya, dengan lipstick merah dia tu! Tapi geram lagi tengok Rer Ramzul kan?

Apa-apa pun, untuk pengetahuan anda akaun TikTok Drama Sangat turut mendapat sambutan yang mana ramai telah memakai audio suara Elly untuk video mereka.

Anda bila lagi?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest