Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Selebriti

Lipas Terbang Belakang Zynakal, Tapi Netizen Terhibur Tengok Ismail Izzani Melompat

Geram je tengok Mael tu ehh

Published

on

Nampaknya kebanyakan selebriti finalis Semi Final Muzik Muzik ke-35 (SFMM35) yang sedang menjalani kuarantin di rumah selepas penyanyi Alif Satar disahkan positif Covid-19, telah memanfaatkan masa lapang mereka dengan perkara yang berfaedah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PENAT is Out Now ! (@andibernadee)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AINA ABDUL (@ainaabdul)

Seperti contoh, Naim Daniel menghabiskan masa untuk mencipta lagu baharu, Aina Abdul pula belajar main alat instrument muzik, Yonniboii main TikTok, Andi Bernadee masih menjadi boyfriend online dan tak terlupa juga Zynakal bersama dengan Ismail Izzani yang nampaknya sedang berusaha lari daripada seekor lipas.

25 November lalu, Zyn dan Mael ada melakukan Instagram live bersama-sama bagi memenuhi masa lapang mereka di rumah masing-masing.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZYN AKAL (@zynakal)

Tapi apa yang menarik perhatian netizen di dalam live tersebut ialah gelagat Zyn dan Mael apabila ‘diserang’ oleh seekor lipas.

Sedang asyik membuat live, tanpa disedari ada penampakan seekor lipas di belakang Zyn.

“Wehh lipas! Lipas weh belakang kau!!!!”

“Ni lipas terbang weh Mael!!!”

Apa yang peliknya ialah lipas tu tak terbang pun tapi kenapa diorang berdua ni beria takut sangat? Haha!

Masalah dia, lipas tu dekat belakang Zyn tapi kenapa Mael yang takut sampai melompat?

Rata-rata netizen turut terhibur melihat video live mereka dan meninggalkan komen sokongan supaya mereka terus kekal sihat ketikan menjalani quarantine di rumah.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest