Connect with us
Hot Selebriti

Selebriti

Sambut Ulangtahun Aeril Ke-32, Wawa Zainal Beri Hint Mahu ‘Tambah’ Lagi

Tambah ape tuuu….

Published

on

Pasangan romantis yang juga pelakon dan usahawan terkenal iaitu Wawa Zainal dan Aeril Zafrel baru-baru ini menyambut ulangtahun Aeril yang ke -32 di sebuah restoran di ibu kota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Foto yang di muat naik di laman sosial Instagram Wawa itu turut memberitahu di kapsyen bahawa ini adalah kali pertama wawa surprise suaminya itu!

“happy birthday again my love..tq @surprise.dash wlupun plan last minute tpi pantas je dorang realisasi kan surprise ni😍 first time surprise utk aeril .. hahaha best jugek sweeet2 macam ni rasa mcm baru becinta 😝”

“sempena birthday aeril yg ke32 korang nak tanya apa psl president tiktok ni ? i tlg jwb😝”

Sementara itu, Wawa sempat bertanyakan kepada pengikutnya yang ingin bertanyakan soalan kepada Aeril yang juga sering digelar presiden TikTok sempena ulangtahun Aeril yang ke-32.

Antara salah satu soalan yang paling menarik perhatian adalah :

Alahai comel je Wawa. Agak-agak presiden TikTok setuju tak?

Dalam pada itu, Aeril juga dilihat turut memuat naik foto mereka bersama menyambut ulangtahun bersama ‘burger kek’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Burger kek pun boleh lah, yang penting effort, kan Aeril?

Happy Birthday dari kami di Hot FM presiden TikTok!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest