Connect with us
Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak

Selebriti

Tak Mahu ‘Berkongsi Kasih’, Anak Fasha Sandha Berusia 7 Bulan Ini Sudah Pandai ‘Jealous’

Berkongsi reaksi video anak ketiga, peminat mahu tahu sifat ‘cemburu’ gelagat anak kecil Fasha Sandha dimiliki siapa

Published

on

“Amboi! Kecik-kecik dah kuat jealous…Bagus-bagus awasi ayah untuk ibu ya hehehehe. Comel! Perangai ikut siapa la tu”

Bayi comel anak kepada pasangan pelakon Fasha Sandha dan Aidil Aziz, telah berjaya mencuri perhatian umum dengan wajah yang persis bak anak patung itu, sudah bijak memainkan pelbagai reaksi setelah disakat oleh ayahnya yang sedang meriba bayi lain.

Fasha Sandha telah berkongsi video keletah anaknya, baby Aisha dan seorang lagi bayi yang baru lahir menerusi video yang telah dimuat naik di laman Instagram miliknya yang telah meraih tontonan sebanyak 100 ribu viewers.

caption:

“Baby Aisha Amaira and baby Aira kecik-kecik dan pandai jealous tengok ayah pegang baby kecik lain… Nampak gayanya, tak boleh ada adik lagi😂…bff Aisha”

Selain komen-komen pujian yang ditinggalkan di ruangan komen, terdapat juga komen nakal yang mahu mengetahui sifat ‘cemburu’ yang dipamerkan oleh anak kepada pasangan pelakon ini dimiliki oleh siapa.

Muka cantik ikut ibu, mestilah perangai comel pun ikut ibu kan! Rata-rata peminat juga menitipkan doa buat baby Aisha agar dapat membesar dengan tubuh badan yang sihat dan sentiasa disayangi dan dilindungi selalu.

Ditulis oleh: Puteri Haideera Zuraidi

Sumber: Instagram Fasha Sandha

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest