Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Selebriti

Tidak Berhasrat Tangguh Perkahwinan, Ernie Zakri Mohon Doa Ramai

Semoga dipermudahkan..

Published

on

Hubungan antara penyanyi Syamel dan Ernie Zakri nampaknya tidak perlu dipersoal lagi selepas mereka selesai mengikat tali pertunangan sekitar Ogos 2020.

Selain penangguhan Anugerah Juara Lagu 35 (AJL 35) yang melayakkan Ernie sebagai salah seorang finalis, peminat pasti turut tertanya-tanya tentang tarikh perkahwinan mereka.

Baru-baru ini, tular satu artikel menyatakan pasangan berkenaan mungkin akan menangguhkan majlis perkahwinan mereka susulan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di beberapa buah negeri yang dikuatkuasakan dari 13 Januari 2021.

Tampil memperbetulkan kenyataan, pelatun lagu Boneka itu menjelaskan perkara sebenar.

“Tidaklah pening, dan kami tidak juga tangguh inshaAllah,” tulisnya

Ernie turut melahirkan rasa kesal dengan artikel yang dikeluarkan kerana ia tidak selari dengan kenyataan yang diberikan.

Sementara itu, menerusi posting lain di laman Instagram miliknya Ernie sekali lagi memberi penekanan berkenaan dengan urusan perkahwinannya.

“Tak marah, kita OK je. Obviously semua orang tengah ada masalah masing-masing bila PKP diumumkan dan banyak juga perkara yang harus kita selesaikan,”

Menurutnya, mereka seboleh-bolehnya mengelakkan perkataan tangguh kerana tidak berhasrat untuk menangguhkan sebarang acara atau majlis setakat ini.

Masih bersifat optimis, Ernie menjelaskan majlis perkahwinan mereka akan berjalan seperti yang dirancang sekiranya PKP tidak dilanjutkan lebih lama.

“Semua ni kami mampu merancang, tapi Dia tentukan,”

Mengulas lanjut tentang perkara tersebut, Ernie memohon pengikutnya agar mendoakannya.

Apa-apa pun, semoga Ernie terus kuat mengharungi ujian ini dan Hot FM turut mendoakan agar urusan kalian dipermudahkan..

Sumber foto: Instagram Ernie Zakri

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest