Connect with us
Selamat Hari Raya

Update

Bakal Berlangsung ABPBH Ke-33, Para Selebriti Dah Bersedia Di Axiata Arena Bukit Jalil

Siapa yang akan menang malam ni ya?

Published

on

Kemeriahan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) Ke-33 semakin dirasai di Axiata Arena, Bukit Jalil apabila beberapa selebriti tempatan sudah bersedia di sana bagi membuat persiapan terakhir.

Kelihatan pelakon Nora Danish memuat naik beberapa foto dan Instastory di akaun Instagram miliknya memperlihatkan selebriti lain termasuk Kaka Azraff, Dato AC Mizal, Liza Abdullah dan ramai lagi yang sudah bersedia di sana.

Malam ini, ABPBH ke-33 bakal dikendalikan oleh Dato’ AC Mizal bersama dengan pelakon Nabila Huda, sementara itu sesi karpet merah pula bakal dikendalikan oleh penyanyi Sissy Iman dan Sean Lee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✌️OfficiallyDATO AC MIzal IG™️ (@emyliadac)

Salah satu persembahan yang akan diadakan pada malam ini antaranya ialah daripada Faizal Tahir, Elly Mazlein dan Zizi Kirana menerusi lagu Empat Dara 2020.

Lagu tersebut baru sahaja dilancarkan pada 11 November lalu dan kini sudah berjaya ditonton sebanyak 1 juta kali di akaun YouTube Faizal Tahir.

Acara ABPBH telah diluluskan oleh pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN) dengan syarat ketat antaranya mematuhi prosedur prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan.

Penonton dapat menyaksikan anugerah berprestij ini menerusi siaran di TV3 pada 13 November bermula jam 9 malam di rumah masing-masing kerana kali ini ABPBH ke-33 telah membuat kelainan yang mana tiada penonton serta kelab peminat yang akan berada di sana kecuali krew bertugas dan selebriti yang terlibat sahaja.

Sesi raptai penuh juga telah dilakukan pada 12 November lalu dan pihak penganjur turut berharap supaya semuanya akan berjalan dengan lancar seperi yang telah dirancang.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest