Connect with us
Hot Selebriti

Update

Macam Instagram, Twitter Pun Ada Story Tapi Ada Satu Kekurangan…

Korang dah update ke?

Published

on

Pada 20 November tadi, buka sahaja laman Twitter, ramai yang twit cakap sekarang ni Twitter pun dah ada story macam Instagram dan Facebook.

Maka dengan itu, ramai la yang turut mengambil peluang untuk mencuba feature baharu dekat Twitter, tapi ramai juga yang tak berapa berpuas hati dengan update kali ini.

Bagi mereka, idea story ini sudah baik tetapi akan lebih bagus sekiranya ada filter yang disediakan seperti di laman Instagram.

Dalam masa yang sama, ada segelintir yang menggunakan peluang ini untuk dijadikan sumber pendapatan lebih seperti yang dilakukan di Instagram iaitu dengan melakukan paid review menerusi Twitter story atau lebih dikenali sebagai Fleet.

Namun ada juga yang beranggapan feature baharu ini tak perlu pun, maklum la story dekat Instagram, Facebook dan Whatsapp pun tak sempat nak tengok, ini pula nak kejar story dekat Twitter.

Turut tidak ketinggalan, Adun Parlimen Muar iaitu YB Syed Saddiq turut menggunakan feature baharu tersebut untuk kongsikan moment dia yang kini sedang berada di Muar.

Lepas ni pening la nak kejar tengok semua story dekat setiap aplikasi kan?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest