Connect with us
Selamat Hari Raya

Update

“Tengok Apa Jadi Pada Alvin Chong”-Netizen ‘Muak’ Promote Drama Konon Cik B Dan Aniq Suhair Bercinta

Hmm

Published

on

Mungkin ada yang sudah tahu tentang ‘kisah cinta’ antara Cik B dan juga pelakon Aniq Suhair yang kini sedang panas diperkatakan oleh netizen.

Hari demi hari, ada sahaja foto atau video yang dikongsikan oleh mereka sehingga membuatkan segelintir masyarakat sudah mula naik muak dengan ‘kisah cinta’ yang dibuat-buat ini.

Bagi netizen, ini semua hanya sekadar gimik semata-mata bagi melariskan drama lakonan mereka iaitu Lelaki Lingkungan Cinta yang kini sedang bersiaran di TV3.

Tidak mungkin Cik B akan bercinta buat masa sekarang memandangkan dia baru sahaja berusia 15 tahun dan merupakan pelajar sekolah yang masih di bawah umur.

Dalam masa yang sama, ada juga yang menyifatkan bahawa isu ini sama sahaja terjadi pada kes penyanyi Alvin Chong dan Athalia Deena Buswani sebelum ini.

Akibat dikatakan kononnya sedang bercinta dengan Athalia, Alvin telah kerugian puluhan ribu selepas namanya digugurakan daripada menerima tawaran daripada sebuah syarikat aplikasi terkenal.

Hubungan Hanya Sekadar Rakan Biasa, Alvin Tak Bercinta Dengan Gadis Bawah Umur | Hot FM

Netizen turut mempertikaikan mengapa ada yang bersetuju dengan ‘kisah cinta’ ini tetapi marah apabila ada isu kononnya Alvin Chong dan Athalia bercinta?

Bukan itu sahaja, ada juga yang mahu Cik B dan Aniq mengambil pengajaran atas apa yang sudah terjadi kepada Alvin Chong sebelum ini.

Nampaknya Aniq kena tunggu Cik B habis sekolah dulu la baru boleh sambung bercinta semula, hehe!

Baca artikel sebelum ini : “My Fav…” Muat Naik Foto ‘Boyfriend’, Netizen Ucap Tahniah Pada Cik B

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest