Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Viral

Baskin Robbin Dan Tealive Perkenal Perisa Baharu, Lemon Lime Time & BiskuTea!

Dah try belum?

Published

on

Rakyat Malaysia dan makanan berpisah tiada. Setiap bulan pasti ada sahaja makanan yang tular dan membuatkan kita teringin untuk mencuba!

Meh sini min nak share antara yang tengah viral sekarang ni, so korang boleh lah cuba!

1. Baskin Robbin

Sebuah rantaian kedai ais krim global iaitu Baskin Robbin kali ini memperkenalkan ais krim baharu mereka bertemakan kartun kegemaran ramai iaitu Spongebob Squarepants! 

Kolaborasi terbaharu itu memperkenalkan perisa Lemon Lime diikuti dengan topping Sour Berry dan Pineapple.

Meninjau di ruangan komen rata-rata warganet tak sabar nak mencuba dan tertarik dengan kolaborasi jenama berkenaan bersama kartun itu.

Harga :

Single Regular – RM12.50
Double Junior – RM16

Wahhh agak-agaknya macam mana lah rasanya eh?

2. Tealive

Tealive yang juga merupakan jenama rantaian kedai kafe minuman teh juga tidak ketinggalan mengeluarkan minuman berperisa baharu iaitu BiskuTea Caramel dan Biskut Tea Oreo.

Kali ini mereka mengeluarkan perisa baharu iaitu Superior White Choco Smoothie with Caramel Biscuits dan Berry White Choco Smoothie with Oreo Crumbs.

Fuh dengar nama pun dah terliur, lagi-lagi musim panas terik ni.

Rata-rata warganet yang sudah mencuba juga turut memuji kesedapan minuman tersebut.

Harga :

RM10.90

Image

Sumber gambar dari : @Ashril_92

Boleh la korang cuba lepas ni!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest