Connect with us
Hot Selebriti

Viral

Hanya Beri Tips Basic Pada Kaum Lelaki, Balasan Yang Diminta Buat Ramai Sakit Hati…

Nak dating pun tak boleh sebab PKPB…

Published

on

Sebagai seorang perempuan atau lelaki, kita pasti mahu kelihatan kemas setiap kali keluar dating kan?

Seorang gadis dikenali sebagai @aahsm_ di laman Twitter ada memberikan tips basic kepada kaum lelaki sekiranya ingin keluar dating bersama-sama.

Image

Tips yang diberikan olehnya itu sangat simple yang mana hanya mahu si lelaki berpakaian kemas dan kelihatan wangi sahaja, tidak lebih daripada itu.

Kebanyakan netizen turut bersetuju dengan apa yang diperkatakan oleh gadis itu, iya la takkan nak keluar dating pakai selekeh kot?

Namun twit berkenaan telah ‘terbang’ sehingga ke laman Facebook dan nampaknya ada kaum lelaki yang triggered dengan pesanan ringkas itu.

Dalam masa yang sama seorang lelaki yang merupakan pengguna di Facebook turut membalas kenyataan itu dan menulis beberapa pesanan daripada dirinya kepada para gadis di luar sana.

Image

Nampaknya bukan sahaja kaum wanita yang tidak bersetuju dengan jawapan balas tersebut, ada juga kaum lelaki yang turut mempertikaikan ‘tips‘ yang diberikan oleh pemuda di Facebook itu.

Sebenarnya tips yang diberikan oleh pengguna Twitter itu hanya la tentang menjaga penampilan diri serta kebersihan diri tetapi apa yang dibalas itu lebih kepada serangan beribadi pula.

Tak salah kalau kita berpenampilan kemas bila nak keluar kan, bukan setakat nak dating je kena kemas, kemana-mana pun perlu juga.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest