Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Viral

Ingatkan Kena Kejar, Rupanya Main Lari-Lari Dengan Kambing…

Comel bethol kambing tu!

Published

on

Biasanya kita tengok orang kena kejar dengan anjing bila jalan-jalan dekat taman kan?

Tapi pernah tak korang tengok ada orang main kejar-kejar dengan kambing?

Tak tahu macam mana mereka boleh deal dengan kambing tu sampai boleh join acara larian tersebut.

Kita ada racing antara tiga pelumba terkemuka dunia.

Video yang dimuat naik oleh akaun Twitter @brotherjambang itu telah menarik perhatian ramai netizen yang kagum melihat aksi anak kambing tersebut mendengar arahan untuk turut serta dalam ‘acara larian’ berkenaan.

Kelihatan para peserta larian tersebut sangat teruja sampaikan kambing itu hampir melanggar tong sampah di hadapannya.

Rata-rata netizen berasa teruja melihat video berkenaan dan menyifatkan kambing sebagai seekor haiwan yang bijak dan mendengar arahan.

Pada mulanya netizen fikirkan haiwan tersebut ialah anjing, tetapi rupa-rupanya anak kambing.

Lepas ni boleh la kita ajak kambing join main kejar-kejar kan? Hehe!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest