Connect with us
Geng Pagi Hot

Onz

Terima Foto ‘Siput Sedut’ Dari Followers Lelaki Di Instagram, Fatin Afeefa Mahu Lapor Polis

Perkara ini seakan menjadi kebiasaan kepada individu 'pervert' di luar sana…

Published

on

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon sensasi, Fatin Afeefa atau nama sebenarnya Fatin Nur Afifah Shamsudin yang sentiasa menjadi perhatian warganet dengan hantaran-hantaran yang dimuat naik di laman sosialnya.

Tubuh badannya yang kecil molek tidak nampak seperti ibu yang mempunyai dua orang anak, maintain cun je tau.

Mengikuti perkembangan Afeefa, terbaharu beliau memuat naik satu foto OOTD hitam putih tersenyum dengan memakai face mask, tetapi disertakan dengan kapsyen sedikit ‘nakal’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A F E E F A 🌙 (@fatinafeefa)

“behave? hahaha make me”

“berkelakuan baik? hahaha jadikan saya”

Namun, ada pula pengikut yang buang tebiat menghantar gambar tidak senonoh kepada pelakon berkenaan sehingga Afeefa bertindak melaporkan kepada polis mengenai kelakuan individu tersebut.

Aduhai macam-macam hal lah.

Perkara ini seakan menjadi kebiasaan kepada individu ‘pervert’ di luar sana.

Korang berhati-hati lah dengan orang macam ni, terutamanya para wanita.

Terus laporkan kepada pihak berkuasa jika individu berkenaan melampaui batas dan ada niat yang tidak baik dengan korang okay?

 

 

Sumber : Instagram Fatin Afeefa

Baca artikel berkaitan : Mengaku ‘High Maintenance’, Fatin Afeefa Tak Perlukan Lelaki Untuk Menjaganya

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest