Connect with us
Hot FM

Viral

Tragedi Mi Segera Terbalik, Aksi Mengejutkan Influencer Ini Terima Pelbagai Respond Netizen

Habis jatuh semua mi segera tu, mesti siapa yang tengok rasa marah sebab membazir kan? Baca artikel sampai habis kalau nak tahu…

Published

on

Setiap manusia melakukan kesilapan dan tidak semua manusia mempunyi sifat sempurna kan?

Maka dengan itu, seorang personaliti media sosial yang dikenali sebagai Nur Hamira secara tidak sengaja tertumpahkan empat mangkuk mi segera sebelum sempat menikmatinya bagi content video di channel YouTube miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nur hamira☄️🇲🇾 (@nrhwz)

Ketika itu Mira sedang memegang mangkuk tersebut dan secara tidak sengaja adik perempuannya datang dari belakang dan memeluknya sehingga terjatuh.

Video pendek tentang kejadian itu dikongsikan sendiri oleh Mira di laman Instagram miliknya itu telah menerima pelbagai respond daripada warganet.

Ada antara mereka yang terhibur, terkejut dan ada juga yang berasa berang kerana berlaku pembaziran di situ.

Untuk makluman, Mira seorang influencer yang terkenal dengan cara review unik dan tersendiri sehingga membuatkan segelintir warganet berasa pelik dengan caranya itu.

Sebelum ini, beliau pernah sahur dengan menikmati semangkuk cheese serta minum dua mangkuk besar minuman coklat!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nur hamira☄️🇲🇾 (@nrhwz)

Aduh ini bukan lain daripada yang lain tapi sangat pelik tau, risau jadi pembaziran pula.

Tapi sebenarnya mereka tak buang pun, sebaliknya dimasukkan semula ke dalam mangkuk dan teruskan menikmati mi segera yang tertumpah itu.

Baca juga artikel berkaitan:

Dipuji Tidak ‘Bakar’ Duit Beli Hadiah Merapu, Influencer Azfar Heri Beli Taman Buat Ibu

Rendam 1,000 ‘Babi Air’, Netizen Berang Dengan Tindakan Influencer Ini

Sumber foto dan video: Instagram Nur Hamira

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest