Connect with us
Hot Kool Jam

Lunaria

Instafamous ‘Over Famous’ Mengalahkan Artis!

Siapa Instafamous yang anda kenal dan follow?

Published

on

Siapa Instafamous yang anda kenal dan follow? Apa yang buatkan korang follow mereka di social media? Sekarang ni dah terlalu ramai Instafamous yang ramai followers mengalahkan artis tempatan tau. Antara yang Lunaria nak kongsikan adalah…
SITI SYASYA ROSAELMI AHMAD / @Asyalliee

Sumber gambar: Instagram Asyalliee

“Macam cantik je, macam comel je”… Haa siapa ingat lagi lagu ni? Kalau korang nak tahu, Asyalliee ni mula terkenal disebabkan video lama Keek beberapa tahun lepas.. Selepas video Asyalliee viral, nama Asyalliee mula disebut dan sekarang bergelar Instafamous! Asyalliee punyai followers seramai 1.3 juta.. Dahsyat!
ADIRA SALAHUDI / @Adirasalahudi

Sumber gambar: Instagram Adirasalahudi

Model and founder beauty product... Tu la kerjaya Adira yang terkenal dengan wajah yang putih macam snow! Mula dulu dia hanya buat job as a model baju dan tudung tapi sekarang dia dah jadi founder product lipstick! Sekarang, dia dah ada seramai 574 ribu followers!
Untuk mengetahui lebih lanjut, klik sini
 
Penulis: Lunaria

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest