Connect with us

Hiburan

Isterimewa, Buah Tangan Terbaru Fattah Amin!

Walaupun suaranya sering dikritik netizen, pelakon dan penyanyi, Fattah Amin tidak pernah meletakkan titik nokhtah dalam bidang nyanyian apabila bakal muncul dengan single terbaru, Isterimewa.

Published

on

Walaupun suaranya sering dikritik netizen, pelakon dan penyanyi, Fattah Amin tidak pernah meletakkan titik nokhtah dalam bidang nyanyian apabila bakal muncul dengan single terbaru, Isterimewa.

Fattah menerusi laman Instagramnya semalam berkongsi teaser lagu berkenaan versi akustik dan video tersebut berjaya meraih lebih 3,000 tontonan oleh pengikut setianya!

View this post on Instagram

Assalamualaikum semua..Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi di atas kurniaan Ilham dariNya. Malam ini saya dapat kongsikan akustik teaser ‘ISTERIMEWA’ hasil ciptaan sepenuhnya oleh sahabat saya @melramlan . . . Lagu ini mengisahkan luahan ikhlas isi hati seorang lelaki yang ingin menjadikan wanita istimewa dalam hidupnya sebagai isteri, untuk para lelaki di luar sana, saya cabar anda untuk tag bakal isteri anda untuk dengar lagu ini. 😉 . Versi akustik ini adalah TEASER kepada single terbaru saya, 'ISTERIMEWA' yang akan dikeluarkan tidak lama lagi. . . Untuk mendengar full version ‘ISTERIMEWA’ versi akustik ini anda boleh click link bio di atas sekarang. Terima kasih di atas sokongan peminat-peminat saya yang sentiasa ada di hati saya. Anda semua terlalu istimewa bagi saya. Terimalah… . #Isterimewa @universalmuzikmy

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

“Assalamualaikum semua..Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi di atas kurniaan Ilham dariNya. Malam ini saya dapat kongsikan akustik teaser ‘ISTERIMEWA’ hasil ciptaan sepenuhnya oleh sahabat saya @melramlan . .”

“Versi akustik ini adalah TEASER kepada single terbaru saya, ‘ISTERIMEWA’ yang akan dikeluarkan tidak lama lagi”

Menurut Fattah, lagu terbarunya itu menceritakan tentang luahan ikhlas isi hati seorang lelaki kepada seorang wanita istimewa dalam hidupnya yang ingin dijadikan sebagai isteri.

Sementara itu, rata-rata pengikutnya di laman Instagram juga turut melontarkan kata-kata positif serta pujian terhadap Fattah yang sudah menunjukkan peningkatan dalam bidang nyanyian.

Diharapkan semoga Fattah terus berjaya dalam hidup dan sukses dalam karier seninya di masa hadapan!

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.