Connect with us
Hot Kool Jam

Istimewa

Big Jam

Korang masih tak boleh nak moveon dengan konsert Hot FM Big Jam haritu? Jangan nak sedih-sedih sebab kitaorang dah sediakan playlist ni special untuk korang layan. Enjoy!

Happy New Year

Seleksi muzik terbaik untuk permulaan tahun baru korang

Lokal Indie Band @deen_hotfm

Muzik indie tu memang unik. ini pilihan Deen khas untuk peminat indie.

Poojaaan U” Fizie

Ini lagu terbaek daripada Fizie untuk dijadikan pojaan hatimu.

#HaziqLayanBand

Band ni ada banyak jenis tau. Ni pilihan hati Haziq. Dengar sekarang tau!

Playlist Leleh Ajak

Ingat Ajak tak romantik ke? Ini lagu Leleh khas untuk korang daripada Ajak.

Current Picks Zetty

Sentiasa up to date? Yeah ini lagu pilihan Zetty untuk korang layan okay.

Rock Kapak! @deen_hotfm

Gitar memang sinonim dengan rock. layan rock kapak dengan lagu pilhan Deen ni sekarang.

Fizie Layanz Toq

Nak layan perasaan? Haa ni lagu yang confirm boleh layan terukk daripada Fizie.

All-Time Jam

Tersekat dekat jam? Jangan risau ini pilihan lagu Zetty untuk korang.

#HaziqLayanJiwang

Jiwang ni memang sinonim dengan cinta kan? Ini muzik pilhan Haziq untuk korang.

#kitapunya

Legasi suara generasi muda dalam muzik Malaysia

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement