Connect with us
You Da Boss

Nothing Aneh

Jadi Netizen Yang Bertauliah

Korang mesti tahu kan jenis jenis netizen yang ada dekat sekeliling kita kan lagi lagi yang dalam social media! Ada banyak jenis tauu, ada yang suka sebar berita palsu and even worst ada yang mengaibkan tau. Tak elok guys!! So Rer & Sarancak nak bagitahu korang macam mana nak jadi netizen yang bertauliah!! Wow hahahaha! Tengok full video ni mestilah di Youtube Hot TV! Like and jangan lupa subscribe okay!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest