Connect with us

Nothing Aneh

Jenis Manusia Yang Acah Tahu Semua Benda!

Wah topic kalini rasanya macam dekat je lah dengan kita! Haa, jenis manusia yang acah tahu semua benda? Rer & Sarancak nak bagitahu korang macam mana orang yang acah tahu semua benda ni contohnya………bila bercakap kita je salah, dia je yang betul. Annoying jugak kan orang macam ni! Kalau bercakap pun, mesti dia nak nampak gah. Korang ada tak kawan kawan yang mcm ni? Apa lagi guys, jom check out full video ni di Youtube Hot TV!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest