Connect with us
You Da Boss

Selebriti

“Kalah Tu Dah Biasa Pada Saya Tapi…” – Alyah

Semoga ada rezeki buat Alyah bertanding tahun hadapan…

Published

on

Jumaat lalu, telah berlangsungnya saingan minggu ketiga Semi Final Muzik-Muzik ke-34, di Plaza Alam Sentral, Shah Alam.

Penyanyi popular, Datin Alyah akur apabila lagunya, Jutaan Purnama tidak tercalon dan gagal beraksi di saingan Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34).

Menerusi laman Instagram miliknya, Alyah meluahkan perasaannya yang sudah biasa berdepan situasi tidak menang di dalam sesebuah pertandingan selain turut berterima kasih buat peminat yang sentiasa menyokong.

View this post on Instagram

sejak saya terpilih utk semifinal Muzik2 saya tak pernah putus berdoa semoga saya bole membuat persembahan yg terbaik utk Jutaan purnama.saya tak nak ambik kira pendapat orng lain.Tapi pada saya ini adalah persembahan yg paling clean so far utk lagu yg sgt sgt menguji vocal saya.Bermakna Allah swt makbulkan doa saya.Alhamdulillah Allah swt maha baik….😘😘😘 Kepada @alyah4ever & semua fans Terima kasih atas sokongan kalian. mohon maaf atas kekecewaan yg kalian rasa 😭😭😭 saya hanya wanita biasa yg mengabdikan diri kepada kerjaya. kalah tu dah biasa pada saya tapi klu menang tu mcm pelik skitla hehehe (sbb selalu masuk pertandingan jarang nak menang)🤣🤣🤣 Dulu masa belum kawen setiap kali habis pertandingan mesti mak saya tanya KALAH ke?😆 Sekarang dah kawen suami pulak tanya TAK DAPAT MASUK KE?😁 Nampak tak bertapa gagal dlm pertandingan tu pekara biasa pada saya…Jadi utk kes jutaan purnama ni serious saya ok ja…Mcm tak rasa apa apa plak 😘😘😘bukan sbb tak hargai tapi sbb redho…

A post shared by Alyah Abu Hasan (@alyah81) on

Never give up okay? Semoga ada rezeki buat Alyah bertanding tahun hadapan…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest