Connect with us
You Da Boss

Geng Pagi Hot

Kereta Berhias Shuib

Kisah bunga dan ysuku untuk sekarang ni rasanya macam sangat sinonim. Ini semua rentetan daripada kisah motor Shuib. Korang boleh check kat semua social media, pasal ysuku ni memang kata orang create talkability lah.
Dan tentunya kami di Hot FM gunakan kesempatan yang ada terus ride on apa yang tengah hangat. Kami buat prank manja-manja pada Shuib pada kereta dia pulak. Actually planning untuk prank tidak mudah ya kawan-kawan. But for your info, sebelum video ni di-up kami pun dah minta persetujuan Shuib so enjoy la video ni ya.

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest