Connect with us

Konsert M.Nasir Satu Hikayat 40 Tahun Perjalanan

Shiraz Projects Sdn Bhd dengan bangga mempersembahkan penyanyi, penulis lagu, pelakon dan pengarah lelaki terkenal Malaysia, Dato 'M. Nasir dengan konsertnya yang akan datang sempena merayakan ulang tahun ke-40nya keberadaannya dalam industri pada 23 November 2019, Sabtu, jam 8.30 malam di Dewan Plenari, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.

Dengan kerjaya yang merangkumi 40 tahun, Dato 'M. Nasir bakal muncul dengan lebih intim dan peribadi merapati semua penggemar Malaysia dan serantaunya dalam "KONSERT M. NASIR SATU HIKAYAT - 40 TAHUN PERJALANAN". Konsert dengan durasi dua dan setengah jam itu tidak boleh dilepaskan oleh mana-mana peminat tegarnya kerana beliau akan mempamerkan repertoir dari album pertamanya hinggalah lagu terkini dengan barisan lagu-lagu hits seperti 'Tanya Sama Itu Hud Hud', 'Mentera Semerah Padi' 'Apokalips' , 'Keroncong Untuk Ana' dan banyak lagi.

Konsert ini bakal menyaksikan cara dan gaya Dato 'M. Nasir meraikan sokongan besar dari para peminat setianya di Malaysia dan sekitar rantau ini. Konsert yang dinanti-nantikan akan menjadi malam untuk diingati di mana beliau akan diiringi dengan band lamanya "The Gong" yang akan menampilkan 14 pemuzik handalan. Terdapat juga segmen kejutan yang akan dipamerkannya di konsert itu.

Tiket berharga RM 860 (Meet & Greet), RM460 (Diamond), RM360 (Platinum), RM260 (Emas) RM200 (Perak), RM160 (Gangsa). Penjualan tiket konsert akan bermula dari 2 petang, 28hb Ogos 2019 di www.myticket.asia.

Jawab soalan mudah dan anda berpeluang memenangi tiket ke konsert M.Nasir Satu Hikayat 40 Tahun Perjalanan.

Nama*

MyKad*

Nombor untuk dihubungi*

Emel*

Jantina*

Alamat surat-menyurat*

Apakah nama konsert M Nasir untuk kali ini? *

Saya ingin memenangi tiket ke KONSERT M. NASIR SATU HIKAYAT 40 TAHUN PERJALANAN kerana...*

Dengan ini saya mengesahkan bahawa saya telah membaca, memahami, bersetuju dan tertakluk kepada Notis Perlindungan Data Peribadi.

* perlu dilengkapkan

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement