Connect with us
Hot Kool Jam

Uncategorized

KONSERT PALING BOEK 2019

Settle untuk tahun 2018, korang dah ready belum untuk 2019? Apa plan korang untuk tahun 2019 nanti? Azam tahun baru? Boring brader. Jom kita get ready untuk konsert yang akan berlangsung untuk 2019 nanti! Tabung mana tabung?!

Published

on

Settle untuk tahun 2018, korang dah ready belum untuk 2019? Apa plan korang untuk tahun 2019 nanti? Azam tahun baru? Boring brader. Jom kita get ready untuk konsert yang akan berlangsung untuk 2019 nanti! Tabung mana tabung?!

Maroon 5 Red Pills Blue Tour

Tahun 2018, Maroon 5 ada keluarkan album baru, Red Pills Blue yang menampilkan banyak lagu-lagu yang dah famous berkumandang kat radio. Yang paling mendapat sambutan tentu sekali Girls Like You selepas music video yang dikeluarkan dipuji ramai. Yang best nya, Maroon 5 dah announce yang negara Asia termasuk dalam senarai world tour dorangCheck out tarikh konsert dorang kat bawah ni.

Maroon 5 Red Pills Blue Tour

19 Februari 2019 – Brisbane, Australia

21 Februari 2019 – Sydney, Australia

22 Februari 2019 – Melbourne, Australia

25 Februari 2019 – Tokyo, Japan

1 Mac 2019 – Kaohsiung, Taiwan

5 Mac 2019 – Manila, Philippines

7 Mac 2019 – Singapore

9 Mac 2019 – Bangkok

Blackpink 2019 World Tour

Kalau korang memang setiap pagi sebelum start buat kerja kena layan music video Blackpink dulu, boleh la startmenabung untuk pergi tengok konsert Blackpink. Tengok Blackpink depan-depan. Bukan senang. Tiket konsert kat Malaysia dah sold out braderReseller siap ada yang jual balik tiket sampai RM 11k! Wadehel. Korang usha date kat bawah ni kot-kot ada tiket yang available lagi untuk konsert Blackpink luar Malaysia.

Blackpink 2019 World Tour

12 & 13 Januari 2019 – Bangkok, Thailand

20 Januari 2019 – Jakarta, Indonesia

26 Januari 2019 – Hong Kong

2 Februari 2019 – Manila, Philippines

15 Februari 2019 – Singapore

23 Februari 2019 – Kuala Lumpur, Malaysia

3 Mac 2019 – Taipei

Anda nak tahu lebih lagi? Klik sini

Penulis: THELAKI

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest