Connect with us
Hot Kool Jam

Inspirasi

Layan Ibu Bak ‘Princess’, Lelaki Ini Dipuji Netizen!

Ibu adalah kurniaan terindah dari tuhan buat kita.

Published

on

Ibu adalah kurniaan terindah dari tuhan buat kita.

Baru-baru ini menerusi laman Instagram seorang jejaka bernama @rajazulyadiy dia berkongsi sebuah video melayan ibu yang tercinta pergi ke bazaar Ramadan.

Menerusi video tersebut, lelaki ini menjelaskan sudah lama tidak menjejakkan kaki di bazaar bersama-sama ibu kerana beliau tinggal di Mesir.

View this post on Instagram

Anak mana tak happy bila tengok mama dia SENYUM kan 😍 . Nak tengok part 2 tak? Ada orang nak try mama bangcem kwasamm!

A post shared by Bangcem. (@rajazulyadiy) on

Sweet sangat kan cara anak-beranak ini bermanja sambil menaiki motosikal untuk melihat juadah berbuka puasa? Siap berpegangan tangan lagi!

Lantas, lelaki ini mendapat pujian daripada netizen yang kagum dengan sikap penyayangnya terhadap seorang ibu terutama apabila dia langsung tidak malu untuk meluahkan ‘ I love you so much’ kepada ibu sendiri.

Jangan tipu, mesti ramai kat luar sana yang masih rasa kekok dan segan untuk ucap I love you pada ibu kan? Contohilah sikap yang ditunjukkan jejaka ini.

Jangan hanya pandai buat girlfriend boyfriend anda je tersenyum, tetapi juga ibu anda.

Syurga kan terletak di telapak kaki ibu? Bahagiakan mereka selalu okay!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest