Home > #PenaHot > Lihat Kejutan Yang Dilakukan Wanita Ini Sewaktu Bermain Bowling

Lihat Kejutan Yang Dilakukan Wanita Ini Sewaktu Bermain Bowling

Hampir dikatakan setiap hari, ada sahaja perkara lucu yang berlaku baik dalam mahupun luar negara sehingga perkara berkenaan mampu menjadi viral.

Hari ini, menerusi satu video yang telah dimuat naik oleh Facebook Media Johor, mereka telah memaparkan situasi seorang wanita sedang bermain bowling.

Namun, pada minit ke 0:20 wanita berkenaan telah membuat kejutan apabila dia secara tidak sengaja telah melontar bola berkenaan kearah skrin dihadapannya.

Jom tengok video ni:-

Posted by Viral Media Johor on Thursday, 11 January 2018

 

Lucu kan? Jadi, pada korang yang ada plan nak pergi main bowling hujung minggu ni tak kira la dengan keluarga ke, kawan ke, main elok-elok ok?

Kongsi laman ini di:

Leave a Reply