Connect with us

Selebriti

“Matahari Ada, Tapi Redup” Remy Ishak Kongsi Tanda-Tanda Malam Lailatul Qadar Dari Ustaz Don Daniyal

Perkongsian yang bermanfaat..

Published

on

Ketika ramai umat Islam berpusu-pusu memperbanyakkan amalan sepanjang 10 Malam Lailatul Qadar, pelakon Remy Ishak tampil dengan inisiatif penambahan ilmu yang luar biasa.

Menerusi laman Instagram milik pelakon yang popular menerusi drama rantaian Nur Kasih itu, Remy telah memuat naik sebuah video di mana dia berinteraksi bersama Ustaz Don Daniyal.

Video berkenaan sangat menarik kerana ia membincangkan topik-topik seperti amalan-amalan yang boleh dilakukan pada malam Lailatul Qadar, Gambaran Pahala Bersedekah Ketika Malam Lailatul Qadar dan banyak lagi.

Antara yang menarik perhatian ialah apabila Remy bertanya kepada Ustaz Don apakah tanda-tanda malam tersebut adalah malam Lailatul Qadar?

“Matahari Ada, Tapi Redup,” Ujar Ustaz Don

View this post on Instagram

Alhamdulillah saya telah dipertemukan dengan Ustaz pada malam 27 Ramadhan 1441 AH. Terima kasih Ustaz kerana sudi meluangkan masa berkongsi ilmu bersama saya dan juga rakan-rakan di ruangan ini. Semoga Ustaz dan keluarga dilindungi Allah SWT dan terus beroleh kebaikan dunia & akhirat. . Kepada anda semua yang menonton, semoga kita beroleh kebaikan melalui perkongsian Ustaz di malam 27 Ramadhan ini. . Terima kasih kepada boss besar @origina_hq , Puan @adilshuib @ anakanda beliau @fatindianaa kerana telah menyatukan saya dengan Ustaz serta mewujudkan majlis ilmu di ruangan ini pada malam ini. Semoga dimudahkan segala urusan dunia & akhirat. . #originaramadhan #rasaenakramadhan #originabersharity

A post shared by Remy Ishak (@remyishak) on

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.