Connect with us
You Da Boss

Selebriti

Mawar Rashid Beri Hint Nak Beranak Lagi, Ini Respon Suaminya

OMG!! Betul ke ni?

Published

on

Walaupun sarat mengandung 9 bulan pada awalnya “memenatkan” tapi selepas melahirkan anak itu adalah momen terindah bagi semua ibu-ibu bagi kelahiran pertama.

Malah, ada yang sanggup ingin beranak lagi, termasuklah selebriti Mawar Rashid.

Baru sahaja sebulan melahirkan anak, Mawar menerusi satu kapsyen dalam video terbarunya telah meluahkan rasa rindu ketika sedang hamil.

View this post on Instagram

Konon nya nak record moment2 time bersalin 😆 hehe. Tetiba rasa macam rindu nak pregnant pulak. Eh? 🤪 @rafyaakob

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Kapsyen berkenaan bagaimanapun mengundang pelbagai reaksi daripada netizen serta suaminya sendiri.

 

 

 

 

 

Tak salah nak tambah lagi satu, bak kata omputeh, the more the merrier kan? Semoga pasangan ini diberikan rezeki melimpah ruah dan bahagia sentiasa!

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest