Connect with us
Hot Selebriti

Selebriti

Mawar Rashid Layang Doa Buat Anak

Be a good boy, okay?

Published

on

Pelakon Mawar Rashid selamat melahirkan anak pertamanya, Rafael pada 13 Mac 2019.

Kehadiran cahaya mata itu sebagai pelengkap kepada keluarga kecil pasangan Raf Yaakob dan Mawar.

Menerusi laman Instagram Mawar, dia ada memuat naik foto bersama anaknya itu selain turut melayangkan doa yang baik-baik di ruangan kapsyen.

View this post on Instagram

Putera mommy.. ❤️ Always ingat pesan mommy ni kay.. 🌹 Dari Rafael dalam perut mommy, mommy always doa untuk Rafael.. mommy doa agar Rafael mempunyai keperibadian yg baik.. seorang yg penyayang.. penyabar.. mempunyai hati yg mulia.. yg bertangungjawab.. dermawan.. rajin… sopan santun.. yg jujur.. ilmu tinggi.. always bantu orang., jgn sombong.. positive and be a good leader.. 🌹 Rafael besar nanti Rafael sentiasa ingat kat mommy, sentiasa jaga mommy, sentiasa protect mommy, sentiasa hormati mommy… Mommy yakin Rafael ni seorang ank yang soleh.. anak yang baik dan Rafael jd contoh kpd semua org.. mommy nk Rafael jadi yg terbaik 😭 besar nanti jaga isteri and anak2 mcm mana Rafael jaga mommy.. jaga mereka.. berlembut dgn mereka.. fahami mereka.. didik mereka sebaiknya sayang.. Insyaa’Allah Allah S.W.T akan beri keberkatan dlm hidup dunia akhirat Rafael. Mommy syg sgt2 kat Rafael my first born.. love you putera mommy @radenrafaelraf

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Kini berusia setahun,  diharapkan semoga Rafael membesar dengan baik dan taat kepada kedua ibu bapa.

View this post on Instagram

Dah stahun da pun rafael mommy ni ❤️

A post shared by Raden Muhammad Rafael (@radenrafaelraf) on

Untuk rekod, Mawar dan suami berkahwin pada 9 November 2017 dan telah dikurniakan seorang putera, Raden Muhammad Rafael.

Sebelum ini, Raf telah dikurniakan dua orang cahaya mata hasil dari perkahwinannya terdahulu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest