Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Viral

MBSA Keluar Notis Perobohan, Isu ‘Asri Janggut’ Buat Peniaga Lain Kena Tempias

Alamak…

Published

on

Isu panas yang berlegar di sekitar Kuala Lumpur di antara pengasas rangkaian Hot Burger Malaysia, Mohd Asri Hamid dan PBT telah memuncak kepada satu perkembangan di mana tindakan Asri telah menyebabkan penangkapan tiga orang kakitangan MBSA yang bersubahat oleh pihak polis.

Dia yang lebih dikenali sebagai Asri Janggut telah bertindak membongkar aktiviti ‘pilih kasih’ daripada Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan juga polis. Tindakan ini telah berjaya mencuri tumpuan golongan atasan apabila dia dijemput untuk bertemu dua mata bersama dengan Ketua Polis Negara dan Menteri Kementerian Dalam Negeri.

Image may contain: text that says "√ m Aa Habis terlibat satu sg buloh Macam mana untuk peniaga kecil-kecilan yang memang duit makan dorang kena harap duit meniaga hari-hari NEXT"

Walaupun dia dianggap hero dalam cerita ini, tetapi tindakan Asri Janggut itu kurang disenangi oleh beberapa peniaga lain. Sejak kes ini tular, pihak MBSA dan Polis telah bertindak lebih tegas dan mengenakan tindakan undang-undang di kawasan tersebut.

Ketahui selanjutnya di sini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest