Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Onz

Nabil Mahir Beri Amaran Akaun Palsu Hantar Gambar Lucah Kepada Ayda Jebat

Kan Nabil dah marah…

Published

on

Pelakon dan pengacara Nabil Mahir, yang juga tunang kepada penyanyi popular iaitu Ayda Jebat, memuat naik gambar di laman sosial Instagram nya dengan kapsyen sedikit berang dengan tindakan pihak yang tidak bertanggungjawab  menghantar gambar ‘lucah’ kepada tunangnya.

View this post on Instagram

About me: I grew up with a lot of Japanese influence. I love the country. I love their culture. Used to listen to J-pop like Speed and Utada Hikaru. I still watch anime till today. Dragoball, Samurai X, Get Backers, One Punch Man and of course Naruto are just some of my favourites. Currently, I'm watching Overlord in @netflixmy . Anyone else tgk tak? 😍 Anyway, this is my Trendsetter set. It's my latest show every Monday at 6pm and 10pm on @hyppinspirasi 😁 Yang pedang tu untuk you guys yang batang gatal tak abis-abis nak DM benda tak senonoh kat my fiancée. Grow up and stop memperbodohkan diri. Banyak sangat masa korang siap buat account baru bila kene block. Korang tau kan kalau kitorang make official report, korang boleh kene trace? Warning have been made. 😊 #NabilMahir #pergimampusanjir

A post shared by Nabil Mahir (@nabilmahir) on

Memuat naik fotonya memegang replika pedang samurai, Nabil meminta supaya akaun palsu berkenaan berhenti mengganggu tunangnya serta tidak memperbodohkan diri kerana perkara itu tidak mendatangkan hasil.

“Yang pedang tu untuk you guys yang bat*ng gatal tak abis-abis nak DM benda tak senonoh kat my fiancée.”

“Grow up and stop memperbodohkan diri”  Kata Nabil.

Nabil berkata meskipun sudah beberapa kali akaun mereka disekat oleh Ayda namun individu berkenaan seolah tidak serik dan masih gigih untuk membuat akaun baru.

“Banyak sangat masa korang siap buat account baru bila kene block.”

“Korang tau kan kalau kitorang make official report, korang boleh kene trace?”

“Warning have been made” 

It’s okay Nabil, manusia yang tidak bertamadun macam ni memang patut diberikan pengajaran. Tak salah pun kita nak ‘protect’ orang yang kita sayang, kan?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest