Connect with us
Hot Kool Jam

Selebriti

Nabila Huda “Melalak” Sampai Sebak!

Nabila Huda melalak itu bukanlah sebab nak menunjuk-nunjuk kemenangannya, tetapi terharu!

Published

on

Pelakon Nabila Huda baru baru ini memenangi trofi Pelakon Pembantu Wanita Terbaik bagi filem Makrifat Cinta pada malam Festival Filem Malaysia ke 30.
Anak Nabila, Keisha Laila mencuri tumpuan ramai apabila tampil ke pentas menerima trofi mewakili ibunya itu.
Paling menarik, Keisha memakai pakaian tradisional Melayu seperti yang selalu digayakan ibunya.

Dalam Instagramnya, Nabila pula yang “melalak” selepas memenangi trofi itu.
Namun, kata Nabila, melalak itu bukanlah sebab nak menunjuk-nunjuk kemenangannya, tetapi dia terharu menyaksikan suaminya Mohd Izwan Johar dan Keisha naik ke pentas menerima trofi , memberikan sedikit ucapan ringkas, di mana Keisha siap didukung oleh suaminya!

View this post on Instagram

Terima kasih atas doa korang untuk my previous post ! Korang jangan la emotional lagi. I dah move on dah tau..haha!Seriously I’m okay.. Ok now i Nak cerita pasal #ffm30 pulak.. Only god knows macamana tersentuhnya hati saya bila tengok suami Dan Anak jadi wakil untuk amik trophy Saya malam tu.We came back from Bali, and then I went off again. Got an invitation but I couldn’t make it. So I asked hubby and keisha Pergi on behalf. My husband ni Kalau korang Nak tau, Dia memang manusia yang paling pemalu Dan Dia Takkan Pergi event.Dia sejenis Kalau Cakap dengan perempuan pun Takkan pandang mata and tunduk je. Korang boleh try Nanti Kalau jumpa Dia.😂 Tapi Dia Pergi, sebab isteri Dia request. Keisha Jangan cakap la Kan, Dia memang feeling.haha. So Saya terus msg @tymfatimah mintak Tolong Dia buat Baju kebaya Dan siap kan keisha sebijik macam Saya.Saya video call dari jauh suruh @arishadhz84 siap kan rambut and keisha complain kat abi Dia mummy suruh tukar rambut 3 kali!Padan muka.Saya Nak Dia jadi jelmaan nabila huda malam tu Dan menjadi pulak tu! Macamana Nak explain eh perasaan saya bila dorang Pergi berdua tu eh..ok macam ni, Bert is my husband, keisha is not his real daughter, dorang Pergi bersama Dan naik atas stage amik anugerah penghargaan tentang kerja Saya. Benda Yang paling Saya sayang dalam hidup iaitu kerjaya Saya ! How sweet is that ? Aku bukan melalak sebab menang tau ,menang patut nya kena happy la, ni melalak sebab tengok dorang amik trophy , bagi speech , Dia dukung pulak keisha, ishhh terharu gilaaa moment tu. Kenapa sweet sangat eh! Tengah type ni pun dah pegang2 dada sebak.Drama tak? Haha haaa Lepas tu , Pergi backstage Kau rasa kan keisha!! Ha back to back kena interview ! Dia Cakap kat bert , penat la abi..Pastu bert Cakap, your ambition Nak jadi pelakon kan.Haa rasa kan malam ni. Penat tak jadi nabila huda ? Dia provoke pulak budak tu.Pastu bert Cakap, Macam ni la mummy Penat kerja Nak cari duit. It’s not easy dan bila Tiba waktunya, Dia akan dapat penghargaan macam ni and mummy happy..aduh lagi skali Saya sebak..haha!balik Dia tu Dia terus knocked out Bgn tengahari tau! Too much! After party all out sangat ke lepas event? Eh tu mummy dulu! 😂

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Sebelum itu, Nabila turut berterima kasih kepada peminat yang menghantar kata-kata semangat kepadanya, selepas mengumumkan pernah keguguran.
Namun berita itu dirahsiakan daripada umum sebelum ini, dan dia hanya berkongsi moment disahkan hamil dalam Instagramnya semalam.
Video Nabila semalam memang membuatkan ramai yang sebak.

View this post on Instagram

Tadi scroll up and down album kat Phone nampak video ni.. Terus I Nak share la precious moment yang I rahsia kan dengan korang. Masa abil tau positive , abil excited sangat Nak share berita ni kat korang ! Tapi macam Nak surprise lambat sikit. Ini lah Moment yang paling sweet , happy sedih semua adalah.. All in one! I’ve been waiting for this almost 4 years.. But too bad, Saya bleeding teruk until today and dah Pergi amik blood test again, dapat result and it’s not there anymore.. Takde rezeki lagi la ni. Allah Nak bagi chance Saya honeymoon lagi agaknya! Yes,Ofcourse Saya sedih. Terlalu sedih. Tapi kan, Kenapa Nak kena bersedih Dan menangis sedangkan orang Yang sentiasa membahagiakan kite , ada depan mata. Mereka Masih ada. Lebih baik hargai waktu Yang ada ni sepuas-puasnya ! At least dapat jugak kami berdua rasa moment “mom and dad to be” kejap..Jadi la eh.. hihi ! So now..games onz tak sisz @kidweebee ? 😝

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest