Connect with us
You Da Boss

Selebriti

Nazim Buka Mulut Dedah Perangai Sebenar Sheila Rusly

“Lihatlah seseorang pada kebaikan dan bukan kelemahan”- Nazim Othman

Published

on

Pelakon Nazim Othman mengaku sebelum ini mendengar khabar angin mengatakan pelakon dan penerbit, Sheila Rusly seorang yang garang dan bersuara seperti ‘petir’.

Bagaimanapun, setelah dua kali berpeluang bekerjasama dengan produksi JS Pictures milik Sheila, Nazim mempunyai pandangan berbeza terhadap penerbit telemovie Silang itu.

Perkara tersebut didedahkan oleh Nazim sendiri menerusi laman Instagram miliknya.

View this post on Instagram

Sebelum bekerja dengan JS Pictures, saya dah dengar macam-macam cerita yang kata Sheila Rusly ni garang macam singa, suara dia pun macam petir time nak ribut. Jujurnya, saya pun skeptikal pada awalnya untuk bekerja dengan JS Pictures. Saya tak pernah berborak dengan sis sepanjang sedekad dalam industri, tapi siapa sangka daripada satu komen saya kat gambar masakan sis, saya dipelawa datang ke rumahnya. Dia masak untuk saya ok??? OMG? Lepas tu baru saya bekerja buat kali pertama dengan JS Pictures untuk telemovie Silang. Ini kali kedua saya berpeluang shooting dengan team JS. Sepanjang pemerhatian saya selama berbulan-bulan bekerjasama untuk drama #cindai yang dah nak habis shooting ni, ( mind u, I’m a very observant person ) Sheila Rusly langsung tak seaneh cerita-cerita orang. Saya tak pernah lagi nampak sis menegur tak bertempat. Saya sendiri selesa bekerja bawah arahan suaminya , @jinggo_jspictures . To me sis is just striving for the best, not only for her role as the producer, but also for those who’re involved in her projects too. Perfection doesn’t exist. All I’m seeing is someone who’s detail oriented and only want the best, for everyone. ( Ini bukan ayat bodek tau. Ini ikhlas dari lubuk hatiku yang terdalam. Kalau bodek sekalipun bukan dapat apa-apa. Tawaran sis pada saya untuk shooting bersama lagi sekali tak lama lagi pun saya tak dapat buat . I just want to encourage all of U out there to magnify other people’s strength , not their weaknesses. After all, we’re only humans. ) 📸 – @aydajebat

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Perkongsian yang dibuat ternyata turut mendapat persetujuan ramai termasuk teman-teman artis seperti Catriona Ross dan juga Zara Zya.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest