Connect with us

Nothing Aneh

Nothing Aneh : Jangan Main Main Dengan Depression Gais!

Betul ke Rer ada depression?! Haa jangan main main dengan perkataan depression guys. Its a big word bak kata Rer. Rer berlakon je tunjuk orang depress tu macam mana! Sekarang ni ramai sangat orang yang claim diri dia ada depression kan? Sebenarnya kita kena determine betul betul depression tu macam mana, jangan suka suka je claim kita ada depression tau. Ada beza depression, stress and sedih! So if korang rasa korang ada depression, better korang pergi buat check up but jangan self claim okay! Jom check out full video ni di Youtube Hot TV!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest