Connect with us
Hot Selebriti

Nothing Aneh

Nothing Aneh : Jangan Main Main Dengan Depression Gais!

Betul ke Rer ada depression?! Haa jangan main main dengan perkataan depression guys. Its a big word bak kata Rer. Rer berlakon je tunjuk orang depress tu macam mana! Sekarang ni ramai sangat orang yang claim diri dia ada depression kan? Sebenarnya kita kena determine betul betul depression tu macam mana, jangan suka suka je claim kita ada depression tau. Ada beza depression, stress and sedih! So if korang rasa korang ada depression, better korang pergi buat check up but jangan self claim okay! Jom check out full video ni di Youtube Hot TV!

Published

on

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest