Connect with us

Konsert

Nyanyi Sambil Pegang Bunga Daripada Peminat, Tulus Buat Penonton Terpukau

So cute!

Published

on

Walaupun usia pembabitannya dalam seni muzik Indonesia baru sahaja lapan tahun, kematangan yang ditunjukkan Tulus pada konsertnya di Malaysia dan Indonesia pada tahun ini sangat luar biasa.

Dilihat pada bakatnya dalam nyanyian seolah-olah tiada sebarang perkara yang perlu dibetulkan oleh juri, malah alunan vokal dan penghayatannya dalam setiap bait-bait lagu menusuk ke jiwa para pendengar

Baru-baru ini, sedang asyik Tulus membuat persembahan, dia dihadiahkan sejambak bunga daripada peminatnya.

Lebih menarik perhatian, penyanyi yang berasal dari Bukit Tinggi, Sumatera Barat itu kekal memegang bunga tersebut sehingga ke akhir persembahannya pada malam itu.

Begitulah penghargaan seorang penyanyi kepada para peminatnya. Ciapan video yang dimuat naik oleh pengguna Twitter yang bernama Rey itu terus mendapat perhatian daripada netizen.

Dengan jumlah tontonan sebanyak lebih 50,000 kali, video yang berdurasi selama 0:30 itu juga turut memaparkan Tulus menyanyikan lagunya yang berjudul Labirin.

Tulus yang berusia 32 tahun popular dengan lagu Pamit, Gajah, Ruang Sendiri, Adu Rayu, Monokrom, Langit Abu-Abu, Tuan Nona Kesepian, Teman Hidup, Lagu Untuk Matahari, Pamit, Manusia Kuat dan Sewindu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.