Connect with us
alt_img

Geng Pagi Hot

ParodiHot – Avengers: The Hot Game

Sempena Avengers: Endgame, team Hot FM of course la tak ketinggalan untuk participate and ride on the wave. Mereka buat parodi sempena filem yang ditunggu-tunggu satu dunia ini. Nama pun parodi, jadi ianya hanyalah hiburan semata-mata.
Nak pesan juga ni, kebanyakkan dari kita dah invest masa, jiwa dan raga untuk filem Avengers ni maka bila korang dah tengok kat movie, silalah jangan spoil kepada yang belum menonton ya, sama macam korang yang pastinya tak mahu terjebak dengan spoiler alert ni. Kita win-win ok.

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest