Connect with us

Viral

Penumpang Ini Terhibur Dengan Lawak Pengumuman Krew Air Asia!

Syarikat penerbangan tambang murah, Air Asia terkenal bukan sahaja dengan harganya yang rendah tetapi penerbangan ke pelbagai kawasan yang diliputi.

Published

on

Syarikat penerbangan kos rendah, Air Asia bukan sahaja terkenal dengan tawaran harga rendah namun penerbangan ke pelbagai kawasan yang diliputi.

Terbaru, syarikat ini berjaya merangkul anugerah antarabangsa termasuk Anugerah HR Asean 2019 bagi tempat kerja terbaik selain Syarikat Tambang Rendah Terbaik di World Travel Awards.

Syarikat yang diterajui oleh Ketua Pegawai Eksekutifnya, Tony Fernandes memang pakar dalam mengambil hati para penumpang, selain sentiasa menawarkan promosi yang menarik.

Antaranya termasuklah dengan menawarkan hiburan dan perhatian khusus buat penumpang yang menaiki penerbangannya.

Jom tonton video yang dikongsikan pengguna Twitter ini semasa penerbangannya bersama Air Asia baru-baru ini.

Menariknya kali ini, pengumuman tersebut bukan dibuat oleh juruterbang pesawat, sebaliknya dilakukan oleh kabin senior Fitri Zubir.

Sejurus posting tersebut tular, Fitri yang sudah beberapa tahun berkhidmat dengan syarikat penerbangan itu turut meminta kebenaran untuk menyimpan video itu.

Tidak terhenti sekadar disitu, sekali lagi Fitri menghiburkan penumpang semasa pendaratan dilakukan.

Bagaimanapun, ini bukan pertama kali syarikat penerbangan tersebut membuat kejutan. Sebelum ini, juruterbang yang bernama Shahirul Alim atau dikenali sebagai Kapten Shaha penah berpantun sebelum penerbangan bermula. Syabas Air Asia!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.