Connect with us
Hot Kool Jam

Thelaki

PLAYER BOLA PUN NAK #10YEARCHALLENGE

#10YearChallenge ni bukan viral kat Malaysia je, tapi satu dunia pun memang tahu dan join gak challenge kat media sosial yang terbaru ni

Published

on

#10YearChallenge ni bukan viral kat Malaysia je, tapi satu dunia pun memang tahu dan join gak challenge kat media sosial yang terbaru ni. Disebabkan bro-bro sekalian memang kaki bola, jom kita tengok pemain bola sepak dunia yang ada masa terluang untuk layan #10YearChallenge ni. Ayuhhhh.

View this post on Instagram

#10yearschallenge

A post shared by Manuel Lanzini (@manulanzini) on

View this post on Instagram

#Repost @manchesterunited ・・・ #10YearChallenge: #MUFC player edition 😁

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Klik sini untuk tengok ramai lagi pemain bola sepak dunia yang layan #10YearChallenge ni!

Penulis: Thelaki

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest