Connect with us
Hot FM

Makanan

Pocrepe Brownies Cookies Dark Chocolate

Cookies ini antara cookies yang memang sedap dan paling ramai buat orang craving!

Published

on

Siapa dekat sini penggemar cookies? Kalau korang nak tau, brownies cookies ni antara cookies yang memang sedap & paling ramai buat orang craving 🔥

Lebih daripada 10,000 terjual dalam masa seminggu, memang gila penangan brownies cookies ni, RM20 je sebalang dalam ada 50 pcs lebih.

Dengan material & pakaging yang super premium + beli 3 akan dapat totebag premium & setiap pembelian 5 balang ke atas akan diberikan percuma postage.

Takkan nak tengok je? Grab sebelum kehabisan stock, cookies ini 100% homemade & disaluti dengan premium dark chocolate yang menambahkan lagi rasa cookies berganda.

Agent kami pun tak menang tangan nak handle stock, nak buat duit dengan brownies cookies ni pun, no problem tau. Whatsapp untuk pembelian.

Whatsapp: Https://wa.me/60186634927

Nama Pemilik
Pocrepe HQ
Jenis Perniagaan
Makanan - Biskut
Gambar Produk
Harga Produk
RM20 sebalang - beli 3 free postage
Lokasi
Rawang, Selangor
Jenis Penghantaran
JNT & Pos Laju, COD
Facebook
Facebook.com/pocrepe_
Instagram
Instagram.com/pocrepe_
Twitter
Twitter.com/pocrepe_
WhatsApp
Https://wa.me/60186634927
Nombor untuk dihubungi
0173796199
Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest