Connect with us
Duit Dari Kayangan

Projek Radio

Inilah peluang untuk anda merasai pengalaman ke udara di Hot FM pada hujung minggu selama satu jam!
Skrip Demo  Borang Penyertaan

Skrip Demo 

Skrip 1:
Terima kasih untuk anda yang sedang mendengarkan Hotfm bersama saya (nama) dari pukul 1 petang tadi sampai sekarang. Maaflah kalau sepanjang saya on air dari tadi ada tersasul atau terbuat salah ke, bukan apa kita ni kadang-kadang tak sedar yang kita ada buat salah tapi kalau kesalahan orang lain laju je kita nampak kan? Tapi saya respek penyanyi seorang ni memang seorang yang gentleman sebab jujur mengaku salah, dengarkan Yonnyboii dengan Salahku. Hotfm.

 

Skrip 2:
Hello everyone! Thank you sebab pilih untuk dengarkan Hot FM bersama saya (nama). Sebenarnya tak kira kat mana pun anda sekarang, ada satu cara paling baru untuk layan Hot FM. Yeap! sekarang dah boleh dengarkan Hot FM secara live streaming kat YouTube channel kami. So as long as ada internet connection, bolehlah dengarkan kami. Baiklah ni jom layan lagu hasil ciptaan sepenuhnya oleh penyanyi ini sendiri, Yonnyboi, Salahku. Hot FM

Borang Penyertaan

Name penuh*

Nama panggilan*

MyKad*

Umur*

Jantina*

Nombor untuk dihubungi*

Emel*

Alamat surat-menyurat*

Pekerjaan*

Status perkahwinan*

Instagram link*

Twitter link*

Facebook link*

Tiktok link*

Muat naik audio *Format mp3 dan tidak melebihi 5MB. Durasi Audio: tidak melebihi 30 saat

*Max 5MB mp3

Saya dengan ini mengesahkan bahawa saya telah membaca, memahami dan bersetuju dengan Terma dan Syarat, Dasar Privasi, Terma Penggunaan dan membenarkan maklumat yang diperlukan digunakan untuk pemprosesan data peribadi.

* perlu dilengkapkan