Connect with us
Projek Radio

Projek Radio

Inilah peluang untuk anda merasai pengalaman ke udara di Hot FM pada hujung minggu selama satu jam!
Skrip Demo  Borang Penyertaan

Skrip Demo 


Skrip 1:
Hi! Bersama saya (nama) di Hot FM, Muzik Paling Hangat. Ni nak cerita sikit pasal Nabila Razali dengan single terbaru dia, Peluang Kedua. Lagu ni memang ramai orang buat cover mereka sendiri. Yea lah lagu sedap, menyentuh jiwa... siapa je taknak cover kan. So, kalau korang belum lagi tengok video klip lagu Peluang Kedua ni, boleh check out di channel Youtube Nabila Razali. Ini dia Nabila Razali dengan Peluang Kedua di Hot FM.


Skrip 2:
Muzik Paling Hangat bersama saya (nama) di Hot FM. Terima kasih yang dengarkan Hot FM secara live di Youtube Hot TV. Korang boleh subscribejuga channel Hot TV sebab setiap minggu Shuk, Shuib dan Fizie akan ada video Bro Cuba yang baru bersama Sarancak. Bro Cuba minggu niSarancak test Geng Pagi Hot untuk try makan makanan pedas sambil tutup mata. Haaa, nak tahu siapa yang paling tak tahan makan pedas? Check out Bro Cuba di Youtube Hot TV. Kurang 3 minit kita ada lagu Supalonely daripada BENEE & Gus Dapperton. Ini dia Khai Bahar dengan Bayang. Hot FM, Muzik Paling Hangat.


Skrip 3:
Hi, bersama saya (nama) di Hot FM, Muzik Paling Hangat. Ha, ni nak cerita, kalau korang nak tau, bukan kopi je ada 3 dalam 1. Tapi lagu ni pun gabungan 3 bahasa dalam satu lagu. Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris & Bahasa Perancis. Kat sini lah kekuatan lagu ini sebab dia ada dinamik gabungan muzik dan bahasa dengan selingan genre pop, R&B dan Rap. Single pertama daripada album berjudul Freesytle Play yang akan rilis tak lama lagi. So, if you s mell the fire, call the Bom-Bomba. Jom, layan lagu Bomba oleh Sonaone di Hot FM, Muzik Paling Hangat!

Borang Penyertaan

Name penuh*

Nama panggilan*

MyKad*

Umur*

Jantina*

Nombor untuk dihubungi*

Emel*

Alamat surat-menyurat*

Pekerjaan*

Status perkahwinan*

Instagram link*

Twitter link*

Facebook link*

Tiktok link*

Muat naik audio *Format mp3 dan tidak melebihi 5MB. Durasi Audio: tidak melebihi 30 saat

*Max 5MB mp3

Saya dengan ini mengesahkan bahawa saya telah membaca, memahami dan bersetuju dengan Terma dan Syarat, Dasar Privasi, Terma Penggunaan dan membenarkan maklumat yang diperlukan digunakan untuk pemprosesan data peribadi.

* perlu dilengkapkan