Connect with us
You Da Boss

Jamming Hot

Pudar – Indah Ruhaila

Banyak feedback yang diterima untuk lagu Pudar nyanyian Indah Ruhaila ini. Ada yang masih ingat lagu ni OST dari drama mana? Kalau lupa, Min boleh ingatkan. Lagu ni antara lagu OST Drama Nur 2 yang telah pun mencetuskan fenomena tak lama hari tu. Scene yang korang paling ingat masa keluar lagu ni masa scene mana? Kalau Min, masa scene Aishah bagitahu suaminya Ustaz Madi yang perasaannya dah pudar dengan Ustaz Madi akibat perangainya yang melampau-lampau.
Ramai juga yang predict Indah Ruhaila bakal panaskan pentas AJL tak lama lagi? Min tak berani nak cakap tapi apa yang boleh Min kata, yup ada potensi untuk lagu ini bersaing dengan lagu-lagu hebat yang lain.
Ok seperti yang disarankan oleh mereka-mereka yang komen pasal lagu ni dalam versi Jamming Hot, kalau korang nak layan silalah dengar menggunakan headphone supaya lebih feel. Min pula nak sarankan lepas korang dengar lagu ni, silalah share di social media kalian ok. Enjoy!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest