Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Selebriti

Puteri Aishah Rindu Kawan-Kawan Di Wad

Alhamdulillah, banyakkan berehat okay Puteri?

Published

on

Sabtu lalu, 18 April 2020 adalah hari paling bermakna buat pelakon Puteri Aishah apabila disahkan bebas daripada wabak Covid-19 dan dibenarkan pulang ke rumah.

Menjalani kuarantin dan rawataan di Hospital Sungai Buloh lebih seminggu lalu, pelakon filem Pulang itu mengakui berasa rindu terhadap pesakit-pesakit lain yang menjadi sahabat barunya sepanjang dia berada di sana.

Antara potongan kapsyen Puteri di Instagram ialah…

Pelakon berusia 26 tahun itu turut mengucapkan penghargaan buat para petugas kesihatan yang menjaganya dengan begitu baik sepanjang tempoh rawatan.

I miss them already. Thank you jadi kawan Puteri masa dlm ward kak Pakia, kak Grace & kak Shima 💖 Especially kak Pakia sbb selalu ada time Puteri down and sedih. Dia selalu pesan jangan lupa dia. I wont forget you! Puteri akan ingat kita selalu share makanan, family stories, suka duka & puteri ajar kak Pakia makeup 😂 i will never forget that! Thank you to nurses and doctors jugak sbb baik dgn Puteri and kawan2 dlm ward. Dr Hannah selalu happy je bila dgr suara dia rasa mcm sihat terus. Nurse kak Zue pun sama, selalu comfort Puteri time Puteri sakit. Dr Omar selalu bagi info and siap tanya kan kat nurse i boleh pakai hairdryer ke tak 😂 Thank you guys 🙏 I’ll treasure this experience forever.. 🥺💖 #wad6D,”

Sebelum ini, Puteri Aishah antara salah seorang pelakon yang disahkan positif Covid-19 selepas pulang dari menjalani penggambaran sebuah drama di Scotland.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest