Connect with us

Selebriti

Remy Mahu Jadi Produser

Wah, abang Remy kita nak jadi pengarah dan penerbit lah! Semoga tercapai impian suatu hari nanti.

Published

on

Digelar hero pujaan Malaya, Remy Ishak mengakui belum berpuas hati dengan pencapaiannya dalam bidang lakonan ketika ini.

Dalam pada itu, pelakon filem Sangkar ini juga sedang berjinak-jinak dalam kerja pengarahan ketika di lokasi penggambaran bagi merealisasikan impiannya bergelar pengarah dan penerbit pada usia 45 tahun nanti.

“Saya juga mahu menjadi pengarah dan bergelar produser pada usia 45 tahun nanti. Malah, saya sudah mula berjinak-jinak dalam kerja pengarahan ketika di lokasi penggambaran.

“Saya bukan setakat berlakon dan memahami skrip di lokasi, sebaliknya banyak ilmu pengarahan dan perfileman yang dipelajari dalam tempoh 15 tahun pembabitan dalam bidang lakonan,” katanya.

Remy yang bermula dari bawah juga tidak mempunyai masalah untuk berkongsi ilmu lakonannya dengan pendatang baharu.

“Saya juga bermula dari bawah dan belajar sendiri ilmu lakonan dengan pelakon senior di lokasi penggambaran pada tempoh lima tahun pertama dalam bidang lakonan dulu.

“Sebab itu, saya akan pastikan pelakon baru berasa selesa bila berlakon di samping saya di lokasi tetapi ada juga pelakon baru yang berlagak diva,” ujar Remy lagi.

Semoga tercapai impian Remy bergelar pengarah dan produser!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.