Connect with us

Nothing Aneh

Selfie Tak Ingat Dunia!

Selfie ni bukan benda asing lagi tau zaman sekarang ni! Even orang-orang tua pun dah pandai selfie tau haaa jangan main main. Dengan teknologi smartphone ni, semua boleh berselfie ye. Tapi korang tahu tak jenis jenis orang selfie ni? Haa Sara & Rer nak share kat korang la ni jenis jenis orang kalau berselfie. Antaranya……..selfie beribu tapi takda satu pun yang dia suka. Alamak min pun terasa la! Hahaha korang jenis macam mana pulak? Check out full video ni di Youtube HotTv okay!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest